25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 26 de març de 2010

Club de Lectura Fàcil a Molins de Rei

Club de Lectura Fàcil a Molins de Rei

La volta al món en 80 dies és el primer llibre del Club de Lectura Fàcil.

El Servei Local de Català de Molins de Rei, en col·laboració amb la Biblioteca Pau Vila, organitza un Club de Lectura Fàcil, que té lloc un divendres de cada mes o cada tres setmanes a les 20.30 h, a la biblioteca.

Es tracta d’una activitat adreçada fonamentalment a persones que no tenen l’hàbit de llegir i parlar en català, per la qual cosa, a través de la lectura d’un llibre fàcil de llegir es fa una tertúlia que permet les dues coses: llegir i enraonar en català.

El Club de Lectura Fàcil és un taller obert a tothom que tingui aquest perfil, ja siguin alumnes dels cursos de català, aprenents i voluntaris per la llengua o persones a qui interessi aquesta activitat.

El divendres 16 de març, a les 20.30 h, es va fer la primera trobada del Club de Lectura Fàcil a la biblioteca, i hi van assistir unes quinze persones. El llibre que s’està llegint és La volta al món en 80 dies, de Jules Verne, de l’editorial Castellnou, col·lecció Kalafat. En aquesta primera sessió es va fer la tertúlia sobre els dos primers capítols del llibre i en la propera sessió, que serà el dia 9 d’abril a les 20.30 h, es parlarà dels tres capítols següents.

Si us animeu a participar-hi, us hi podeu apuntar posant-vos en contacte amb el Servei de Català o amb la Biblioteca Pau Vila.
 


Servei Local de Català de Molins de Rei

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes