25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 24 de març de 2010

Quatre entitats sabadellenques d’acollida formalitzen el seu compromís amb l’acolliment lingüístic

L’acte de signatura va anar a càrrec de la presidenta del Consell del CNL de Sabadell, Montserrat Capdevila, i dels representants de les entitats.

Quatre entitats sabadellenques d’acollida formalitzen el seu compromís  amb l’acolliment lingüístic

Bàrbara Padilla

Ahir va tenir lloc la signatura conjunta dels convenis per al desenvolupament d’accions d’acolliment lingüístic entre el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell i les entitats d’acollida següents: el Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants (SCAI), Actuavallès, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i Drapaires d’Emaús.
Per consolidar aquestes actuacions d’acolliment lingüístic, el CNL de Sabadell va signar els primers convenis l’any 2006 amb l’Oficina de Nova Ciutadania i amb Càritas Sabadell. A més de renovar-los durant el 2009, enguany s’ha donat un pas endavant i s’han definit per escrit els compromisos i els acords orals que ja s’havien anat adquirint amb la resta d’entitats d’acollida de la ciutat. Així, els convenis signats ratifiquen moltes de les accions que ja es duien a terme fins ara i aporten una base perquè en sorgeixin de noves.

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes