25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 24 de març de 2010

Segona edició del VxL a Olot

Les parelles noves van visitar el teatre i el Centre Excursionista d'Olot

El passat divendres 12 de març, es va obrir una segona edició del Voluntariat per la llengua a Olot. Tant les parelles que continuen del novembre com les que s'han creat ara van ser convidades a visitar el Teatre Principal d'Olot, i després se'ls va oferir un berenar al Centre Excursionista, on hi havia l'exposició "Encomana el català" del Servei Comarcal de Català de la Selva.

Segona edició del VxL a Olot

En aquesta segona edició del VxL s'han format 30 parelles noves, que s'ajunten a les trenta que ja funcionaven. En total, doncs, a Olot tenim 60 parelles lingüístiques en aquest curs 2009-10. El Centre Excursionista d'Olot ha col·laborat, en aquesta segona edició, deixant les instal·lacions per penjar-hi les fotos de l'exposició "Encomana el català". També hi ha col·laborat el Teatre Principal, que ha ofert una visita guiada pels "racons menys vistos" del teatre, és a dir, camerinos, escenari i les instal·lacions de darrere el teló.

El VxL, a la Garrotxa, s'està portant a terme als pobles de Sant Joan les Fonts, les Planes, Sant Jaume de Llierca i Sant Feliu de Pallerols. En aquesta segona edició, es preveu que entri en el programa el poble de Tortellà.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes