25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 23 de març de 2010

Més de 100 persones participen en la calçotada del Voluntariat per la llengua i cursos de català, a Torrelavit

Un total de 118 persones van participar en la segona calçotada del Voluntariat per la llengua i dels cursos de català de l’Alt Penedès i el Garraf, que es va fer a Torrelavit, el dissabte 20 de març.

Més de 100 persones participen en la calçotada del Voluntariat per la llengua i cursos de català, a Torrelavit

Va ser una activitat conjunta de voluntaris, aprenents, alumnes i familiars, amb la finalitat de compartir un dia i conèixer altres persones que participen en el programa i en els cursos provinents de diverses poblacions de les dues comarques.

Abans de la calçotada, un grup de participants va visitar el celler Jean Leon, al Pla del Penedès, visita que va guiar i comentar una de les persones que participa en el programa del Voluntariat. Un altre grup va visitar les caves Canals Nadal, també del Pla. Les dues visites van ser gratuïtes.

Un cop acabades aquestes visites, tothom es va desplaçar a casa d’un voluntari que, igual com l’any passat, va cedir amablement les àmplies dependències de la casa i de l’entorn per a l’ocasió. Enguany es van escalivar 1.500 calçots i, com a novetat, es van degustar més d’una vintena de pastissos elaborats pels mateixos participants.

A banda dels serveis de català, l’organització de l’activitat va comptar amb la participació activa d’un grup de voluntaris i aprenents.


CNL de l’Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes