25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 18 de març de 2010

El CNL de Barcelona, col·laborador indispensable del Pla Barcelona interculturalitat

La participació del CNL de Barcelona és clau en l'apartat "Llengua i comunicació", un dels eixos estratègis del Pla

El passat 18 de març es va presentar al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona el Pla Barcelona interculturalitat, que defineix la primera estratègia global de la ciutat per a la diversitat. L'activitat del Centre de Normalització Lingúística (CNL) de Barcelona és un element clau per a la consecució dels objectius establerts en un dels 10 eixos estratègics del Pla, "Llengua i comunicació: de la no comunicació a l'apropament"

El CNL de Barcelona, col·laborador indispensable del Pla Barcelona interculturalitat

L'Ajuntament de Barcelona impulsa el Pla Barcelona interculturalitat.

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, diu que a través del Pla Barcelona interculturalitat la ciutat vol fer de la diversitat una "gran oportunitat" a partir d'un model transversal basat en la interacció entre persones.

Hereu va explicar que el Pla consta de deu eixos estratègics, agrupats en el Decàleg Barcelona Intercultural, que deriven en 30 objectius i, finalment, en 90 mesures. És en el punt número 4 del Decàleg, "Llengua i comunicació: de la no comunicació a l'apropament", on resulta imprescindible l'activitat del CNL de Barcelona per aconseguir l'objectiu que es marca el Pla d'impulsar "l'aprenentatge de la llengua catalana, l'idioma vehicular de l'administració municipal, com a factor de cohesió i generador d'oportunitats". 


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes