25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 15 de març de 2010

Rècord de participació i bona valoració d'En rotllana

Programa de formació per a monitors de Castelldefels

El programa de formació En rotllana d'aquest curs ha comptat amb una participació de 37 persones que van passar tot el cap de setmana del 5 al 7 de març al Centre d'activitats ambientals Cal Ganxo i, a més a més, dels 25 monitors del curs de monitors que organitza l'Àrea de Joventut, que van assistir només a la sessió de dissabte al matí.

Rècord de participació i bona valoració d'En rotllana

En rotllana pretén donar eines als monitors perquè puguin desenvolupar millor la seva tasca i també perquè tinguin més recursos per usar amb normalitat el català en la seva relació amb els nens i joves.

En aquest sentit, la sessió de dissabte al matí girava al voltant del rol que fan els monitors amb relació a l'ús de la llengua i també amb relació a altres aspectes de transmissió de valors als grups dels quals són el referent educatiu. Una de les activitats que es van preparar va ser el taller Parleu na'vi? per sensibilitzar els monitors del valor de la diversitat lingüística i per reflexionar sobre els obstacles per usar normalment el català en les activitats extraescolars.

La valoració global del programa ha estat majoritàriament molt bona.

En rotllana forma part del projecte del Pla Educatiu d'Entorn de Castelldefels i està organitzat per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament i pel Servei Local de Català (CPNL).


SLC de Castelldefels
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes