25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 4 de març de 2010

S’inauguren dos grups de conversa Xerrem a Esparreguera

De març a maig, 30 inscrits i 6 voluntaris dinamitzaran les trobades per practicar català

El dimarts 2 de març van començar dos grups de conversa XERREM a Esparreguera, amb l’objectiu de proposar un espai per parlar en català amb la guia i l’acompanyament d’uns voluntaris per la llengua.

Els dos grups de conversa XERREM estan oberts a totes les persones no catalanoparlants que volen practicar el català en unes converses dinàmiques que giren a l’entorn d’un tema cada sessió. Es duran a terme a Can Pasqual (c. dels Cavallers, 26, 1r.), de març a maig, els dimarts d’1/4 de 4 a 3/4 de 5 de la tarda i de 8 a 2/4 de 10 del vespre. La inscripció és de franc.

El programa XERREM és fruit de la col·laboració del Servei Local de Català d’Esparreguera i del nucli local de la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana), amb el suport de l’Ajuntament d’Esparreguera. Els dos grups de conversa formen part de l’oferta d’activitats per aprendre i practicar català del Pla d’Acolliment Lingüístic 2010 d’Esparreguera.

Els grups de conversa XERREM d’Esparreguera han rebut l’assessorament directe del seu creador, el Sr. Jordi Esteban, que és membre de la CAL, autor de diverses obres d’ensenyament del català per a adults com a segona llengua i un professional de la llengua amb una àmplia trajectòria al Consorci per a la Normalització Lingüística. A més, s’ha encarregat de la formació inicial dels voluntaris.

La CAL proporciona els materials necessaris i el Servei Local de Català d’Esparreguera ha coordinat els 6 voluntaris, anomenats xerpes, i els 30 inscrits, anomenats xerraires, per poder oferir els dos grups com a complement de les activitats del Pla d’Acolliment Lingüístic 2010 d’Esparreguera.

 


Servei Local de Català d'Esparreguera
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes