25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 1 de febrer de 2010

EXPO JOVE GIRONA TANCA LA 5A EDICIÓ AMB 6.500 ESTUDIANTS

El saló d’informació i orientació juvenil s’obre també al públic familiar. Expo Jove, el saló d’informació i orientació juvenil, ha tancat aquest migdia les portes a Fira de Girona. L’organització, el Consell Comarcal del Gironès i la mateixa fira, fan un balanç molt positiu d’aquesta edició que ha rebut la visita d’uns 6.500 estudiants i s’ha obert també a grups i al públic familiar.
EXPO JOVE GIRONA TANCA LA 5A EDICIÓ AMB 6.500 ESTUDIANTS

Expo Jove té per objectiu principal donar suport als joves en la presa de decisions sobre el seu futur professional. En aquesta edició, el saló ha comptat amb 50 expositors repartits en els tres eixos que centren la fira: la formació, l’ocupació i la salut. Entre altres, hi han participat la Universitat de Girona i altres universitats catalanes, els departaments de Treball, Salut i Educació i la Secretaria de Joventut de la Generalitat, centres de formació professional o d’idiomes.

Durant els dies del saló, Expo Jove ha comptat amb uns 6.500 estudiants de les comarques de Girona, alumnes d’ESO, batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà i superior. A més, des de l’organització, s’ha destacat que el saló ha rebut també la visita de grups i de mares i pares que hi ha acudit a buscar informació per a ells o els seus fills.

Fira de Girona i el Consell Comarcal del Gironès consideren que Expo Jove està plenament consolidat i han remarcat que tant els visitants com els expositors valoren molt positivament l’oferta i les demandes del saló.

A Expo Jove també s’han portat a terme diverses activitats com el karaoke-concurs de la campanya ‘Encomana el català’ de la Secretaria de Política Lingüística, tallers de promoció de la salut o informació sobre la campanya de prevenció de riscos laborals del Departament de Treball.


DdG | 29/01/2010 | Redacció

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes