25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 27 de gener de 2010

Matrícules per als cursos de febrer a juny

Avui s'ha fet el sorteig per convocar les matrícules dels propers dies

El número de tall per a la ciutat de Terrassa ha estat el 178; per a Rubí, el 200.

Des del passat mes de desembre, les persones interessades a fer un curs de català han passat pel Servei Local de Català a recollir un número que els permet entrar al sorteig d’ordre de matriculació.

A les 12 del migdia d'avui dimecres s'ha fet, tal com estava previst, el sorteig públic a la seu del CNL per obtenir un número de partida per a la matriculació al Servei Local de Català de Terrassa i un altre per al Servei de Català de Rubí.

A partir del número extret en el sorteig (178 a Terrassa i 200 a Rubí) s'han confeccionat unes llistes amb els torns de matriculació. Les llistes ja es poden consultar a cada servei local i també a l'enllaç que teniu al peu d'aquesta notícia. Només cal que busqueu el vostre número per saber quin dia i a quina hora heu de venir al servei local per consultar la disponibilitat de places i, si escau, fer la prova de nivell i matricular-vos al curs que us correspongui.

ATENCIÓ: a l'arxiu que obrireu amb l'enllaç que teniu aquí hi ha dos fulls: un per a Terrassa i un altre per a Rubí. Assegureu-vos que consulteu el de la vostra ciutat.

 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes