25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 17 de desembre de 2009

El CPNL activa la seva pàgina web nadalenca

La novetat d'enguany és la felicitació digital

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha elaborat un recull de recursos per gaudir del Nadal. A l'adreça cpnl.cat/nadal trobareu propostes per compartir aquestes festes amb els més petits de casa, a través de jocs, contes de Nadal, la carta als Reis, el tió, etc. També hi ha un ampli ventall de felicitacions digitals per enviar als vostres amics i familiars.

El CPNL activa la seva pàgina web nadalenca

L'apartat Regals de la pàgina de Nadal del CPNL, i seguint els conceptes de sostenibilitat i estalvi energètic, ens suggereix algunes maneres per viure el Nadal de manera solidària i sostenible. Les propostes van des de la recollida selectiva de residus, passant per la responsabilitat en el consum i el respecte al bosc, fins a les campanyes de participació social i solidaritat per ajudar tant els qui tenim a prop com els col·lectius que més ho necessiten.

Finalment, com que Nadal són sobretot uns dies de tradicions i rituals, a cpnl.cat/nadal trobareu diverses maneres de conèixer-les més de prop. Sabreu els llocs on podeu anar a veure pessebres, representacions dels Pastorets, pessebres vivents i conèixer la diversitat de plantes nadalenques incloent-hi l'arbre de Nadal. Coneixereu cançons i dites populars nadalenques i consells per fer el pessebre.

A la pàgina de Nadal trobareu l'enllaç a la pàgina de jocs del CPNL, amb informació sobre els jocs en català existents al mercat, que s'actualitza al llarg de l’any. També hi trobareu l'enllaç cap a molts altres webs on podreu jugar en català en línia.


CPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes