25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 14 de desembre de 2009

Inici del Club de lectura fàcil en català, Parlem de llibres, a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca

Inici del Club de lectura fàcil en català, Parlem de llibres, a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca

El 14 de desembre, 16 persones (7 no catalanoparlants i 9 catalanoparlants) van assistir a la primera trobada del Club de lectura fàcil en català, Parlem de llibres, a la Biblioteca Torras i Bages.

La directora del centre, la coordinadora del Voluntariat per la llengua i la coordinadora del Club, Ester Capafons, van donar la benvinguda i van explicar els objectius d’aquest espai de lectura i conversa. També, es va repartir un full per recordar les dates i els llibres de lectura i, per acabar, la directora va fer una visita guiada per les instal·lacions de la Biblioteca, per conèixer els espais de què disposa i mostrar els fons d’autoaprenentatge de català.

Abans de marxar, les persones que no eren sòcies es van treure el carnet i tothom va rebre en préstec el llibre que havia de llegir durant el mes següent, juntament amb un obsequi d’un llibre, un punt de llibre i una guia per aprendre català, editada conjuntament per la BTB i el Servei de Català.

En total es llegiran cinc llibres i les trobades es faran fins al mes de maig. Aquest és el segon any que es porta a terme aquesta activitat, amb la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages.
 


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes