25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 18 de desembre de 2009

Per Nadal, tradicions en català

A la tradicional carta als Reis del Consorci per a la Normalització Lingüística, aquest any s'hi afegeix la felicitació digital.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha elaborat un recull de recursos per gaudir del Nadal. A l'adreça cpnl.cat/nadal trobareu propostes per compartir aquestes festes amb els més petits de casa, a través de jocs, contes de Nadal, la carta als Reis, el Tió, etc. També hi ha un ampli ventall de felicitacions digitals per enviar als vostres amics i familiars.

L'apartat Regals de la pàgina de Nadal del CPNL, i seguint els conceptes de sostenibilitat i estalvi energètic, ens suggereix algunes maneres per viure el Nadal de manera solidària i sostenible. Les propostes van des de la recollida selectiva de residus, passant per la responsabilitat en el consum i el respecte al bosc, fins a les campanyes de participació social i solidaritat per ajudar tant els que tenim a prop com els col·lectius que més ho necessiten.

Finalment, com que Nadal són sobretot uns dies de tradicions i rituals, a cpnl.cat/nadal trobareu diverses maneres de conèixer-les més de prop. Sabreu els llocs on podeu anar a veure pessebres, representacions dels pastorets, pessebres vivents i conèixer la diversitat de plantes nadalenques incloent-hi l'arbre de Nadal. Coneixereu cançons i dites populars nadalenques i consells per fer el pessebre.

A la pàgina de Nadal trobareu l'enllaç a la pàgina de jocs del CPNL, amb informació sobre els jocs en català existents al mercat, que s'actualitza al llarg de l’any. També hi trobareu l'enllaç cap a molts altres webs on podreu jugar en català en línia.


Àrea de Comunicació

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes