25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 10 de desembre de 2009

Acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica “Parlem-nos” al Club Natació Sabadell

Les parelles lingüístiques donen el tret de sortida a l’exposició i participen en una sessió fotogràfica

Acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica “Parlem-nos” al Club Natació Sabadell

El dimecres 9 de desembre, a les set del vespre, es va inaugurar l’exposició “Parlem-nos”, que serà al Club Natació Sabadell fins al 8 de gener i que ha estat organitzada conjuntament pel Voluntariat per la llengua i la Fundació Club Natació Sabadell, dins de les activitats de dinamització del programa en el marc de l’entitat.
“Parlem-nos” és una exposició que pretén sensibilitzar la població immigrant en l’ús del català i la població autòctona en l’acolliment lingüístic. A través d’una sèrie de fotografies i d’unes frases escollides de les entrevistes a alumnes dels cursos de català i a parelles lingüístiques de Sabadell, es va comprovar que són moltes les persones acabades d’arribar que s’interessen per la llengua i la cultura catalanes.

A l’acte d’inauguració hi van assistir una vintena de persones i es va comentar el contigut i la valoració que els participants en l’exposició fotogràfica van fer del Voluntariat per la llengua. Tot seguit, les noves parelles lingüístiques van poder fer-se diverses fotografies, expressar les seves experiències en l’aprenentatge del català i escollir una frase significativa de la seva participació en el Voluntariat.

Aquesta exposició fotogràfica pretén donar a conèixer a la població el Voluntariat per la llengua, un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes