25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 30 de novembre de 2009

La campanya "Encomana el català" a Manresa durant la Fira de Sant Andreu

El dissabte, 28 de novembre, en el marc de la Fira de Sant Andreu, entre les 10 del matí i les 8 del vespre, la plaça de Crist Rei de Manresa va acollir les activitats de la campanya "Encomana el català". Les persones que s'hi van apropar van poder familiaritzar-se amb la campanya i descobrir, en un ambient lúdic i festiu, l'oferta de serveis que la Generalitat posa a disposició de tothom per facilitar l'ús de la llengua catalana.

 

La campanya

En aquest marc, també es van donar a conèixer els serveis que el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del CNL Montserrat, ofereix en el territori. A més, es va poder ballar la música de l'Encomana i participar en dos jocs relacionats amb la llengua catalana, cosa que va donar al muntatge un to lúdic i divertit.

"Encomana el català" és una campanya impulsada pel govern de Catalunya i destinada a promoure l'ús del català en aquells contextos o situacions en què se sol canviar de llengua innecessàriament. L'objectiu general de la campanya és sensibilitzar la població perquè en les converses mantingui la llengua amb normalitat.

La campanya es va presentar el passat mes de febrer a Barcelona, i des d'aquell moment s'ha anat promocionant en diverses poblacions del territori. El dia 13 de desembre s'ha previst que sigui present a Berga.


dc

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes