25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 26 de novembre de 2009

Tretze parelles lingüístiques participen en la vuitena temporada del 'Voluntariat per la llengua' a Salou

Els alumnes de l'Escola d'Adults de Tarragona també s'apunten a la campanya

L'aula de català del Centre Cívic de Salou va acollir la presentació de les parelles que prenen part en la vuitena temporada del "Voluntariat per la llengua" d'aquesta localitat, la tarda del 25 de novembre.

Tretze parelles lingüístiques participen en la vuitena temporada del 'Voluntariat per la llengua' a Salou

Les parelles lingüístiques de Salou

Després de rebre les explicacions del funcionament del programa, les parelles de nova formació i algunes que repeteixen l'experiència van rebre els carnets del voluntariat lingüistic que els permeten accedir gratuïtament als museus municipals de Tarragona i identificar-se als establiments col·laboradors. També se'ls van lliurar els fulls explicatius del programa per a voluntaris i per a aprenents, el full de "Temes per parlar", el calendari del CNL de Tarragona per al 2010 i el llibre de Contes per parlar.

   L'Escola d'Adults de Tarragona també s'hi apunta

La tarda del dimarts 24 de novembre, els tècnics de "Voluntariat per la llengua" van fer una presentació del programa als alumnes de l'Escola d'Adults de Tarragona (EAT), tal com ja s'ha fet recentment en algun poble del Tarragonès.

A partir de la informació, una quinzena d'alumnes de l'EAT que estan aprenent català s'han inscrit com a aprenents i s'esperen per tenir parella lingüística a partir del gener.


CNL de Tarragona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes