25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 24 de novembre de 2009

Presentació de la 12a edició del Voluntariat per la llengua a Santa Perpètua

Presentació de la 12a edició del Voluntariat per la llengua a Santa Perpètua

El 12 de novembre es va fer la presentació i formació de les 47 parelles lingüístiques que s’han format a Santa Perpètua, en aquesta edició de tardor, per explicar en què consisteixen les trobades entre les persones aprenentes que volen practicar el català per adquirir més fluïdesa i les persones voluntàries que s’ofereixen per conversar 1 hora a la setmana durant aproximadament 10 setmanes.

Durant l’acte, les parelles lingüístiques es van conèixer, es van donar unes bosses de material i també es van difondre les activitats conjuntes previstes per a aquesta edició. Entre les novetats hi haurà unes tertúlies amb les quals es pretén que diverses parelles es trobin i puguin així conèixer altres participants del programa i parlin en català no només amb la seva parella lingüística. En aquesta ocasió, s’ha proposat fer una trobada per intercanviar receptes de cuina de Nadal i una altra per parlar sobre viatges.

Més tard, el senyor Pepe Ruiz, president de l’entitat “Veu Pròpia”, organització de nous parlants de català a favor de la llengua, va donar suport al programa del Voluntariat i va oferir una xerrada en què reforçava els arguments de la pràctica del català i també va explicar en què consisteix Veu Pròpia i algunes de les activitats que organitzen.

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes