25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 24 de novembre de 2009

El Facebook del Voluntariat per la llengua del Maresme ja té 100 usuaris

Aquesta aplicació es va presentar el 10 de novembre

La pàgina del Facebook del Voluntariat per la llengua del Maresme ja ha arribat als 100 amics. Aquesta aplicació, que pretén facilitar la comunicació entre els voluntaris i aprenents que participen en el programa Voluntariat per la llengua al Maresme, es va activar el 10 de novembre passat en el marc de la presentació oficial dels cursos de català per a adults d’aquesta temporada.

El Facebook vol ser un espai de trobada en què els voluntaris i aprenents del Maresme expressin la seva opinió sobre el programa i comparteixin amb la comunitat d’internautes les seves descobertes pel que fa a la llengua i la cultura catalana.

Des del CNL del Maresme els proposarem activitats que organitzem periòdicament i vincles que, d’alguna manera, els poden ajudar a continuar el seu aprenentatge de la llengua, a descobrir llocs del Maresme i de tot Catalunya que puguin visitar com una activitat més per fer amb la seva parella lingüística, i a estar informats de les notícies o opinions que es generin en el nostre àmbit lingüístic i cultural.

Us convidem, voluntaris i aprenents del Maresme, a participar en el programa Voluntariat per la llengua també en el Facebook.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes