25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 24 de novembre de 2009

El Consorci col·labora amb el jurat del concurs de relats i poesia del Montsià

El Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Comarcal de Català del Montsià, ha format part del jurat de la segona edició del Concurs de Relats Breus, Poesia, Pintura Ràpida i Disseny Gràfic, que organitza l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal.

El Consorci col·labora amb el jurat del concurs de relats i poesia del Montsià

Taula presidencial de l'acte de lliurament de premis.

La tècnica del SCC, Isabel Obradós, va formar part del jurat qualificador de l'apartat literari (relats i poesia) del certamen. Els guardons es van lliurar el passat 18 de novembre, en el decurs d'un acte presidit pel president de la institució, Joan Castor Gonell, i el president de la Comissió de Cultura, Moisès Carles.

El premi corresponent a la categoria de poesia, i amb un valor de 500 euros, ha estat per a Anna Ralda, amb l’obra que portava per títol: Remor de coralls, i que pretén ser el fil entre l’amor i desamor, el dolor, els sentiments d’una parella.

El primer premi a la categoria de relats breus i corresponent a un valor de 500 euros ha estat per a Rafel Duran, amb la narrativa Sang a les mans, on els problemes quotidians del dia a dia desemboquen el protagonista de la història a cometre un assassinat.


 


Servei Comarcal de Català del Montsià

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes