25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 19 de novembre de 2009

CLOENDA DELS CLUBS DE LECTURA FÀCIL DE LES BIBLIOTEQUES DE CORNELLÀ

El dia 14 d’octubre, a la Biblioteca Central de Cornellà i, posteriorment, el dia 20 d’octubre a la Biblioteca Marta Mata, van començar els Clubs de Lectura fàcil que organitza el Centre de Normalització Lingüística conjuntament amb la Xarxa de Biblioteques de la ciutat.

A la Biblioteca Central hem llegit Dràcula i a la Biblioteca Marta Mata, Anna Frank, el diari d’una noia.  Per fer la lectura de cadascun dels llibres hem fet sis sessions d’entre una hora i quart i una hora i mitja de durada.

Cada sessió s’organitza a l’entorn dels capítols del llibre que els participants han de llegir cada setmana a casa seva. El dia de la sessió, s’enceta un debat mitjançant una comprensió lectora, se’n resolen els dubtes de comprensió i vocabulari i, finalment, se’n fa la lectura en veu alta per a la correcció d’una fonètica i una dicció adients.

A mitjan gener, tornarem a reemprendre les sessions dels Clubs de Lectura Fàcil amb dues noves lectures. Si hi esteu interessats, demaneu informació a les biblioteques de Cornellà o al Centre de Normalització Lingüística.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes