25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 18 de novembre de 2009

La 13a edició del programa Voluntariat per la llengua forma 150 parelles a Sabadell

Acte de presentació de l’edició de tardor i signatura d’acord de col·laboració amb el Club Falcons i la Federació Sabadell Cultura

 

La 13a edició del programa Voluntariat per la llengua forma 150 parelles a Sabadell

El dimarts 17 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, una cinquantena de persones va assistir a l’auditori de l’Obra Social Caixa de Sabadell a la presentació de la sessió de tardor del Voluntariat per la llengua, que ha iniciat la 13a edició.

L’acte va ser presidit per Montserrat Capdevila i Tatché, presidenta del Consell del Centre del CNL de Sabadell, que va lloar la tasca de voluntaris i aprenents i va remarcar la importància d’aquesta iniciativa per fomentar l’ús social de la llengua.

Tot seguit, Lídia Coll, dinamitzadora del Voluntariat a Sabadell, va explicar el funcionament del programa i un voluntari, Pep Solsona, i una voluntària exaprenenta, Najat Najmaoui, van compartir amb els assistents la seva experiència i les seves motivacions per participar en el programa. Tots dos, conjuntament amb el públic, van valorar molt positivament tant les trobades lingüístiques com les activitats realitzades.

En acabar, els presidents del Club Falcons Sabadell i la Federació Sabadell Cultura van signar un acord de col•laboració amb el Voluntariat gràcies al qual les entitats adquireixen compromisos i apropen la cultura popular als membres del programa.

En aquesta edició de tardor s’han format 150 parelles lingüístiques que, durant un mínim de deu setmanes, dedicaran una hora a la setmana a conversar en català. Les altres poblacions del CNL de Sabadell també han iniciat les noves edicions del Voluntariat amb un total de 116 parelles. Voluntaris i aprenents podran gaudir de tot un seguit d’activitats: anar al teatre i a exposicions; col•laborar en un taller de lectura fàcil; participar en tertúlies, i assistir a un taller de teatre adreçat específicament als participants en el programa.

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes