25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 5 de novembre de 2009

La tretzena temporada del Voluntariat lingüístic arrenca a Tarragona amb cinquanta parelles

La gran novetat d'aquesta edició és la subscripció gratuïta al diari 'El Punt'

Com ja és costum, la sala d'actes de l'Antiga Audiència va tornar a acollir la presentació de parelles de la tretzena edició del "Voluntariat per la llengua" del SLC de Tarragona, que va tenir lloc el primer dimecres de novembre, a la tarda.

La tretzena temporada del Voluntariat lingüístic arrenca a Tarragona amb cinquanta parelles

En aquesta edició són cinquanta les parelles formades, entre noves i repetidores, que van ser rebudes per la directora del CNL, Rosa M. Ibarz, amb l'explicació global del projecte del Voluntariat lingüístic. Seguidament va ser el tècnic del VxL qui va donar les explicacions més "tècniques" sobre el funcionament habitual del programa i va anar presentant les noves parelles que eren presents a l'acte.

A l'entrada de la sala, voluntaris i aprenents havien rebut el material i les instruccions de funcionament resumides. Entre el material s'hi incloïa el carnet del Voluntariat, que els serveix per entrar gratuïtament als museus municipal i avantatges als establiments col·laboradors. També van rebre el document Temes per parlar, que els suggereix temes de conversa ordenats per temàtiques i camps d'interès compartibles.

Una de les principals novetats d'aquesta edició és la subscripció gratuïta al diari El Punt, durant les deu setmanes que dura, en principi, la relació de la parella lingüística. Aquesta oferta és fruit de la iniciativa de la Fundació El Punt, amb la qual, properament, el CNL de Tarragona signarà un conveni de col·laboració.


SLC de Tarragona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes