25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 4 de novembre de 2009

Sessió de Reflexió Lingüística a Esparreguera

En el marc del Correllengua 2009, el tècnic de Normalització Lingüística i responsable del Servei Local de Català (SLC) d’Esparreguera Marc Piera i Pallàs durà a terme una SESSIÓ DE REFLEXIÓ LINGÜÍSTICA el dissabte 14 de novembre de 2009, de 10 del matí a 1 del migdia, a Can Pasqual (c. dels Cavallers, 26) d’Esparreguera.

La inscripció és de franc i s’ha de fer prèviament al SLC d’Esparreguera presencialment (c. dels Cavallers, 26, 1a. planta) o per correu electrònic (esparreguera@cpnl.cat).

La Sessió de Reflexió Lingüística és una proposta de formació adreçada a totes aquelles persones que ja són catalanoparlants i que volen augmentar l'ús del català en el seu entorn i en la seva vida quotidiana. Al llarg del matí s’aportaran recursos i elements de discussió i debat per tal de fer visible aquells aspectes personals, socials i històrics que entorpeixen l’augment de l’ús del català a la nostra societat.

Els objectius de la sessió de reflexió lingüística són reflexionar sobre els diferents factors que incideixen en la tria de llengües al nostre país, prendre consciència del paper actiu que té el parlant en la tria de llengua i en l’augment de l’ús interpersonal del català, treballar i reforçar les actituds lingüístiques positives envers la llengua catalana i donar recursos als assistents per tal que puguin augmentar els usos lingüístics interpersonals en català.

La Sessió de Reflexió Lingüística és una activitat coorganitzada per l’Ajuntament d’Esparreguera, el Servei Local de Català, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana). A més, hi col·labora Ràdio Esparreguera.
 


Servei Local de Català d'Esparreguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes