25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 4 de novembre de 2009

Tercer Dictat Català d'Esparreguera

Tercer Dictat Català d'Esparreguera

En el marc del Correllengua 2009 es durà a terme el Tercer Dictat Català d’Esparreguera el proper dijous, 5 de novembre de 2009, a les 7 de la tarda, a Can Pasqual (c. dels Cavallers, 26) d’Esparreguera.

La inscripció és de franc i es podrà fer allà mateix. En aquesta tercera edició es comptarà també amb la participació de l’alcaldessa d’Esparreguera, Francesca Fosalba i Batalla, que dictarà un text que haurà romàs secret fins al moment mateix que comenci el dictat, i amb la presència de la directora del CNL Ca n’Ametller, Imma Pagès, així com d’una nodrida representació dels tècnics de normalització lingüística de la comarca i del nucli local de la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana).

El Tercer Dictat Català d’Esparreguera és una activitat coorganitzada per l’Ajuntament d’Esparreguera, el Servei Local de Català, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i la CAL. A més, hi col·laboren desinteressadament l’agència de viatges Terres Llunyanes, així com Ràdio Esparreguera, la revista local 777 Comunica i l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català).

El primer premi és un viatge de cap de setmana a l’Alguer per a dues persones i els 20 premis següents són subscripcions gratuïtes a una revista de l’APPEC i a la revista local 777 Comunica.

El III Dictat és un joc que proposa passar una bona tarda intentant escriure un text de 100 mots aproximadament amb el mínim nombre de faltes d’ortografia possible (es dicta la puntuació). L’objectiu del III Dictat és prestigiar públicament el coneixement escrit de la llengua catalana, fer una activitat distesa en què la llengua en sigui l’eix vertebrador i el tema principal de la conversa i gaudir d’un text literari.


Servei Local de Català d'Esparreguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes