25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 3 de novembre de 2009

El portal web del CPNL estrena nou disseny, amb un accés més fàcil als seus continguts

El web del CPNL incorpora un nou apartat adreçat a les persones que treballen en el camp de l'acolliment lingüístic

A partir d'avui, el portal web (cpnl.cat) del Consorci per a la Normalització Lingüística, CPNL, estrena un nou disseny. El nou portal vol potenciar la imatge corporativa del CPNL i facilitar l'accés als seus continguts.

A la pàgina inicial del web hi ha tres parts diferenciades:

A la part superior, hi trobem unes pestanyes de navegació que permeten un accés ràpid i intuïtiu als continguts del web organitzats segons els àmbits d'actuació del CPNL: els cursos de català per a adults, l'acolliment lingüístic, el “Voluntariat per la llengua”, els serveis a les organitzacions i l'assessorament lingüístic.
Destaca especialment el nou apartat temàtic sobre acolliment lingüístic (http://cpnl.cat/acolliment), amb recursos i novetats destinats a les persones que treballen en aquest àmbit.

A la part central, hi ha un cercador d'oficines del CPNL que permet realitzar cerques per codi postal o població, i les notícies i l'agenda, que s'actualitzen contínuament i recullen tota l'activitat dels centres de normalització lingüística al territori.

En tercer lloc, a la part inferior, s'ha ampliat l'espai dedicat a activitats destacades i enllaços web d'interès.

Els canvis actuals s'emmarquen en la trajectòria iniciada els anys 2005 i 2006 amb l'adaptació del web als criteris d'accessibilitat i la incorporació del web i del correu electrònic al domini.cat, sent el primer organisme oficial a utilitzar-lo.
Amb aquest nou web, el CPNL s'incorpora als serveis de la web 2.0, amb l'objectiu d'arribar al màxim de persones amb eines que permeten al CPNL acostar-se a la ciutadania i obrir una línia de relació bidireccional amb la societat.

Podeu veure totes les novetats a: http://www.cpnl.cat.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 92 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 150 punts d'atenció, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Barcelona, 3 de novembre de 2009


Àrea de Comunicació

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes