25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 3 de novembre de 2009

El Club de Lectura del 'Voluntariat per la llengua' del Baix Penedès obre temporada

Les activitats es realitzen a la Biblioteca Pública Terra Baixa, del Vendrell

L'últim dijous del mes d'octubre va començar a rutllar el Club de Lectura que s'organitza per als membres del "Voluntariat per la llengua" del Baix Penedès, però obert també als alumnes dels cursos de català que organitza el CPNL a la comarca, i qualsevol persona major d'edat que hi estigui interessada.

El Club de Lectura del 'Voluntariat per la llengua' del Baix Penedès obre temporada

Entrada de la Biblioteca Pública del Vendrell

Aquesta activitat és fruit de l’acord de col·laboració a què van arribar el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i la Biblioteca Pública Terra Baixa, del Vendrell.

Enguany, les activitats que s’organitzen des del “Voluntariat per la llengua” són d’abast comarcal. És per aquest motiu que s’ha triat la Biblioteca Terra Baixa, ja que és l’equipament d’aquestes característiques més equidistant entre tots els municipis que conformen el Baix Penedès.

Pel que fa a aquest Club de Lectura, els membres es troben un cop al mes per comentar el llibre que es proposa. En la primera sessió els participants i lectors van comentar un dels llibres de narrativa curta més famosos de Pere Calders: Invasió subtil i altres contes. A la propera sessió, prevista el 19 de novembre, comentaran el Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo. Per tant, un dels objectius que es proposa aquest Club de Lectura és fomentar i donar a conèixer algunes de les obres cabdals de la literatura catalana, atès que és una activitat que està dirigida, primordialment, a membres del “Voluntariat per la llengua” i a alumnes dels cursos de català del CPNL.


SCC Baix Penedès
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes