25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 29 d'octubre de 2009

El CNL de Tarragona comença el curs 2009-2010 amb més de 2.100 alumnes inscrits

El curs passat la inscripció va créixer més del 10%

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona (CNLT) ha acabat aquesta última setmana d’octubre la matrícula als cursos de català per a adults en els diferents serveis de català de les comarques del Tarragonès, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i l’Alt Camp. Totes les places dels cursos presencials i a distància han quedat cobertes, amb més de 2.100 inscripcions.

El CNL de Tarragona comença el curs 2009-2010 amb més de 2.100 alumnes inscrits

La classe de nivell Elemental fa treball per grups

Aquestes dades són provisionals, ja que encara han de començar encara alguns cursos adreçats a col·lectius específics i els d'alguna població com Torredembarra. El curs passat, el nombre d'inscripcions va augmentar un 10,75%, i la previsió per al nou curs és mantenir el mateix nombre d'inscrits.

 

S’han programat 76 cursos presencials i a distància a Tarragona, Constantí, Salou, Vila-seca, Torredembarra, Valls, Cunit, l’Arboç, el Vendrell, Calafell i altres municipis de les comarques de l’àmbit territorial del CNLT. En aquest període s’ha estabilitzat l’oferta de cursos inicials i bàsics, per a les persones que no coneixen el català o no el parlen habitualment, i ha augmentat la demanda de cursos per a catalanoparlants, dels nivells Intermedi, Suficiència i Superior.

Els cursos de nivell Inicial i Bàsic són gratuïts, i en la resta de cursos, excepte el nivell Superior, hi ha reduccions de matrícula, en funció de la situació personal dels alumnes. Els serveis de Tarragona i del Vendrell disposen a més de centres oberts de català que ofereixen cursos en la modalitat no presencial de manera ininterrompuda.

La propera inscripció s’obrirà després de Nadal als municipis costaners, i el mes de febrer a la resta de serveis del CNLT. Les persones que hi estiguin interessades poden accedir a la informació sobre els propers dies de matrícula consultant el calendari d'inscripció als cursos.

 


CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes