25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 26 d'octubre de 2009

Més d’un centenar de persones tasten la sopa del CNL de Terrassa i Rubí

Al barri de Torre-sana de Terrassa

El Servei Local de Català de Terrassa va participar ahir diumenge en el 3r festival de les Sopes del Món a Torre-sana a petició de l’Associació de Veïns d’aquest barri, que va demanar dies abans al Servei que hi oferís una sopa de lletres.

Més d’un centenar de persones tasten la sopa del CNL de Terrassa i Rubí

Repartint sopes...

La trobada de sopes va representar una oportunitat per al Servei de Català d’acostar-se amb simpatia tant a la gent d’aquest barri terrassenc com a la d’altres barris que s’hi havia atansat. A part d’una sopa de lletres feta amb un brou ben suau i lleuger, apte per als estómacs més delicats, les tècniques de normalització lingüística van poder fer una àmplia difusió dels serveis del CNL de Terrassa i Rubí. Així, van repartir una seixantena de díptics sobre el “Voluntariat per la llengua”, adhesius de la Queta i del CAT, pins i fullets diversos.

La valoració de la jornada ha estat molt positiva per part del CNL. Força persones es van interessar pel voluntariat lingüístic i fins i tot una dotzena d’assistents van emplenar les fitxes a l’estand mateix per participar en la propera edició, que s’iniciarà el 6 de novembre a l’Ateneu Terrassenc.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes