25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 16 d'octubre de 2009

Alumnat de català, en la lectura del manifest del Correllengua 2009 a Móra d'Ebre

El divendres 16 d'octubre, a les 22 h, al teatre municipal de La Llanterna, va tenir lloc la lectura del manifest que va marcar l'inici del Correllengua 2009 a Móra d'Ebre, que enguany va llegir alumnat de català de la comarca.

Alumnat de català, en la lectura del manifest del Correllengua 2009 a Móra d'Ebre

L'Annette i el Mariano, llegint el manifest del Correllengua 2009.

L'arribada de la flama del Correllengua, que es va produir el divendres 16 d'octubre, a les 22 h, al teatre municipal de La Llanterna, va marcar l'inici de la celebració del Correllengua 2009, que enguany està dedicat a Manuel de Pedrolo.

Aquest acte inicial, en què hi va haver música i lectura de textos de l'escriptor català, es va fer la lectura del manifest del Correllengua 2009, que enguany van dur a terme dos alumnes dels cursos de català per a adults: l'Annette Eijsvogel-Majer, holandesa, dels cursos de nivell bàsic, i Mariano Martín Bonet, català, dels cursos de nivell de suficiència.

Entre d'altres actes previstos en el marc del Correllengua, el Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre durà a Móra d'Ebre l'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre", que es podrà visitar del 2 al 15 de novembre al vestíbul del teatre municipal de La Llanterna, i organitzarà una nova edició el programa "Voluntariat per la llengua" (VxL), que tindrà lloc el 6 de novembre a les 20.30 h al mateix teatre.

 

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes