25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 20 d'octubre de 2009

Èxit participatiu en la 15a edició del VxL

El 7è any de VxL s’ha iniciat amb 49 parelles lingüístiques

El 19 d’octubre es va inaugurar  a Cornellà de Llobregat la 15a edició del Voluntariat per la llengua.

Aquest acte, presentat pel regidor de Política Lingüística de Cornellà, Néstor Artís, i pel director del CNL, Enric de Vilalta, va tenir lloc al Castell i van assistir-hi una trentena de persones. 

Èxit participatiu en la 15a edició del VxL

En primer lloc es va fer un resum de l’evolució del programa de VxL, des de l’inici l’any 2002 fins a l’actualitat. A continuació, la dinamitzadora del programa de VxL va fer una petita presentació amb les orientacions i recomanacions que poden ser útils en les trobades amb la parella lingüística. Seguidament es van fer les presentacions de les parelles lingüístiques i se’ls  va fer entrega del material que poden fer servir en les trobades.  Per acabar, es va oferir un pica-pica on tots els participants van tenir ocasió de parlar amb els seus companys i establir els primers contactes.

Aquest 7è any del voluntariat lingüístic s’ha iniciat amb 49 parelles lingüístiques (en el mateix període de l’any passat se’n van constituir 32) i des del mes de gener s'han format 118 parelles: 69 de gener a juliol i 49 de setembre a octubre. Aquest programa és obert tot l’any, per la qual cosa d’aquí a finals d’any estem segurs que aquesta xifra augmentarà.

Si tens una estona lliure durant la setmana i estàs interessat a participar en el programa VxL, només has de passar pel Centre de Normalització Lingüística de Cornellà, situat a la plaça dels Enamorats, 7, trucar al tel. 93 475 0786 o enviar un correu electrònic a vxl.cornella@cpnl.cat. També pots donar-te d’alta a www.vxl.cat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes