25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 d'octubre de 2009

El Voluntariat per la llengua i els alumnes de català de Polinyà aprenen a fer panellets

Voluntaris, aprenents i alumnes de Polinyà participen en el primer taller de cuina i elaboren panellets per celebrar la Castanyada

 
El Voluntariat per la llengua i els alumnes de català de Polinyà aprenen a fer panellets

El passat dimecres 21 d’octubre a les 7 de la tarda una vintena de voluntaris, aprenents i alumnes del nivell bàsic van participar en el taller de cuina “Fem panellets!”, organitzat pel Voluntariat per la llengua i impartit per Quimeta Fondó i Sergi López.
L’Ajuntament va oferir la possibilitat d’utilitzar l’aula amb cuina del Casal de la Gent Gran, on les parelles lingüístiques i els alumnes van participar conjuntament i es van poder conèixer.
Els cuiners van explicar i mostrar com es fa la massa dels panellets i seguidament els participants van fer cinc grups per elaborar panellets de pinyons, d’ametlla, de coco, de cafè i de confitura de codony.
Els alumnes del nivell bàsic havien treballat el vocabulari dels ingredients a classe en una activitat de la Castanyada. El taller es va vehicular en català tot creant una cohesió entre els participants i els cuiners. Mentre es coïen els panellets al forn, es va aprofitar per fer preguntes als cuiners. En acabar, els assistents van degustar els panellets cuinats amb ganes de repetir l’experiència.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes