25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 19 d'octubre de 2009

La directora del Parla.cat fa una sessió informativa i pràctica a Castellar del Vallès

La directora del Parla.cat, Antònia Serena, va oferir el 13 d’octubre una sessió informativa i pràctica als alumnes de Castellar del Vallès que seguiran enguany el curs de català en línia Parla.cat.

Es tracta d’un espai web per a l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua catalana, que és el resultat d’un projecte dut a terme per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència i l’Institut Ramon Llull, en col•laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

La proposta formativa s’organitza, d’acord amb els programes de la Secretaria de Política Lingüística, en tres nivells d’aprenentatge: bàsic, elemental i intermedi, que es divideixen, cadascun d’ells, en tres cursos. La formació s’ofereix en dues modalitats: la lliure, totalment gratuïta i amb materials de lliure accés, i la tutoritzada, que és de pagament i permet presentar-se a les proves oficials i obtenir així la corresponent certificació acadèmica.

L’accés als materials objecte d’estudi i la relació entre docents i aprenents es vehicula exclusivament a través d’Internet, amb l’objectiu final que l’alumnat aprengui a usar la llengua, és a dir, a comunicar-se.

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes