25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 19 d'octubre de 2009

Una trentena d'alumnes i voluntaris de la Ribera d'Ebre visiten Llaberia

Un grup de trenta persones, format per l'alumnat dels cursos de català per a adults, participants al programa "Voluntariat per la llengua" i socis del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebr (CERE), va visitar el poble de Llaberia el 18 d'octubre.

Una trentena d'alumnes i voluntaris de la Ribera d'Ebre visiten Llaberia

Participants en l'excursió entrant al Museu del Bast.

L'excursió a Llaberia va ser una nova activitat organitzada pel CERE , en el marc de la programació d'activitats de coneixement de l'entorn "Avui, què fem?".

Primer es va visitar el santuari de Santa Marina, protectora dels afers sentimentals. En aquest santuari, que està situat al terme de Pratdip (Baix Camp) i es troba en un lloc molt acollidor, es va fer l'esmorzar.

Després, cap al migdia, es va pujar al poble de Llaberia, al terme de Tivissa (Ribera d'Ebre), on es van fer visites guiades al Museu del Traginer o del Transport a Bast (dedicat a la vida rural) i a l'església de Sant Joan Baptista, del segle XII. Per acabar l'estada a Llaberia, es va fer un tast de vins al mig de la plaça del poble i una petita excursió a peu.

L'activitat, subvencionada per la Secretaria de Política Lingüística, compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, l'Ajuntament de Flix i l'Institut Ramon Muntaner.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes