25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 15 d'octubre de 2009

Presentació de l’obra literària de Francesc Puigpelat, a càrrec de l’escriptora Teresa Costa-Gramunt

Inici d'un nou període de trobada de parelles del Voluntariat per la llengua a Vilanova

Presentació de l’obra literària de Francesc Puigpelat, a càrrec de l’escriptora Teresa Costa-Gramunt

Francesc Puigpelat va ser el protagonista de la presentació que l’escriptora Teresa Costa-Gramunt va fer dimecres 21 d’octubre al vespre a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell. L’activitat formava part del cicle “Coneguem escriptors catalans”, que des de fa tres anys s’organitza amb la voluntat que l’alumnat de català, les persones que participen en el Voluntariat per la llengua i les usuàries dels clubs de lectura de les biblioteques coneguin de prop els escriptors i escriptores en català i mitjançant la lectura enriqueixin, entre altres aspectes, el lèxic, la fluïdesa verbal i els recursos expressius.

Els cursos de català, el “Voluntariat per la llengua” i la Biblioteca

D’altra banda, el mateix dia 21 d'octubre es van iniciar les primeres trobades setmanals de les parelles que participen en el programa Voluntariat per la llengua, en què inicialment s’hi han inscrit més de 300 persones i que manté obertes les sol·licituds a tothom que vulgui formar-ne part.

El 28 de setembre, el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú va iniciar el primer quadrimestre dels cursos de català en les modalitats presencials i a distància. Aproximadament unes 370 persones s’hi van inscriure per tal d’iniciar o continuar el seu procés d’aprenentatge del català.

ÀLBUM FOTOGRÀFIC

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes