25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 9 d'octubre de 2009

El CNL de Sabadell programa 38 cursos, als quals s’han inscrit un total de 831 alumnes

El CNL de Sabadell programa 38 cursos, als quals s’han inscrit un total de 831 alumnes

La ciutat de Sabadell ofereix per a aquest primer quadrimestre un total de 38 cursos, repartits en els nivells següents: bàsic, elemental, intermedi, suficiència i superior, a banda de diferents sessions d’aspectes puntuals de la llengua.
El nivell bàsic és el que té més alumnes inscrits, amb 13 cursos i 323 alumnes, seguit pel nivell intermedi, amb 8 cursos i 180 alumnes. De nivell elemental hi ha 6 cursos i 141 alumnes; del nivell de suficiència, 5 cursos i 128 alumnes, i finalment, del nivell superior, 2 cursos i 59 alumnes.
Pel que fa als cursos a distància, s’han matriculat 100 alumnes, repartits en els nivells intermedi i de suficiència.
Aquest any, atesa la necessitat de formar-se que té molta gent que ha quedat a l’atur a causa de la crisi econòmica, i la consegüent major disponibilitat de temps, ha augmentat molt la demanda de cursos i per això se n’han programat més dels nivells intermedi i de suficiència.
Aquest octubre s’inicien també 4 grups de sessions per a entitats d’immigrants. Es tracta de cursos gratuïts de llengua oral, classes de conversa amb una funció introductòria. Es familiaritza els alumnes amb la llengua i quan aquests han assolit un nivell inicial suficient, poden continuar el seu procés d’aprenentatge en els cursos generals del CNL.
El nombre total d’alumnes inscrits a la demarcació de Sabadell és de 1.121 alumnes presencials i 239 alumnes a distància.
També cal esmentar que hi ha un curs de català en línia, Parla.cat, que és un espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de totes les persones, independentment del seu origen, residència o nivell de la llengua, els materials didàctics necessaris per aprendre català.
 


CNL de Sabadell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes