25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 2 d'octubre de 2009

El SLC de Tarragona ha inscrit 652 alumnes en una setmana

Els cursos comencen el primer dilluns d'octubre

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona (CNLT) ha finalitzat el primer període d’inscripció als cursos de català 2009-2010 a la ciutat de Tarragona. En total, s’han inscrit 652 alumnes als 32 cursos de diferents nivells que s’han ofert.

El SLC de Tarragona ha inscrit 652 alumnes en una setmana

Els grups de nivell Bàsic són dels més nombrosos, actualment al SLC de Tarragona

No han quedat places disponibles ni per als cursos presencials i ni per als que es fan a distància que s’han programat per al període lectiu octubre 2009 - gener 2010, ja que s’ha produït una gran demanda de cursos de tots els nivells, des dels inicials fins als de nivell Superior.

Els cursos, segons el nivell, comencen entre l’última setmana de setembre i la primera d’octubre a les aules de l’Antiga Audiència, a l’Ajuntament de Tarragona i al Centre Cívic de la Part Alta.

Des del CNLT s’ofereix la possibilitat de fer el curs en línia Parla.cat i els serveis de l’Aula Oberta, per acollir aquelles persones que s’han quedat sense plaça, o bé esperar fins al proper període d’inscripció, que es farà el mes de febrer del 2010.

Els cursos s’adrecen a persones adultes que volen aprendre a parlar i escriure el català. La titulació que s’obté amb els cursos és oficial i els nivells que s’imparteixen són Bàsic, Elemental, Intermedi, Suficiència i Superior. Les persones aturades, jubilades o membres de família nombrosa han tingut una reducció del preu de matrícula per als nivells Elemental, Intermedi i Suficiència.


SLC de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes