25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 22 de setembre de 2009

Els cursos de català a distància incorporen la plataforma virtual Moodle

Els cursos de català a distància organitzats pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) iniciats aquest mes de setembre incorporen la plataforma virtual Moodle.

Els cursos de català a distància incorporen la plataforma virtual Moodle

Logo dels cursos a distància.

Aquest entorn virtual d'aprenentatge permet a l'alumnat accedir des del seu ordinador al material i als recursos necessaris per seguir els cursos de tots els graus dels nivells intermedi i de suficiència. Mitjançant la plataforma Moodle, l'alumnat pot efectuar les descàrregues dels exercicis, del material de suport i del contingut de les sessions presencials de reforç. L'entorn virtual també incorpora accessos directes a diccionaris, al curs en línia Parla.cat i al portal de consultes lingúístiques Optimot, a banda d'altres aplicacions.

Amb aquesta iniciativa, el CNLTE pretén oferir més facilitats al seu alumnat perquè pugui aprendre català des de casa, ja que l'entorn virtual permet reduir els desplaçaments als serveis de català i seguir el curs totalment des del domicili per Internet.

Una altra innovació dels cursos a distància del període 2009-2010 és l'extensió de les sessions presencials de reforç que fins ara només s'oferien a les comarques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, als cursos a distància del Baix Ebre i el Montsià.

Altrament, els cursos a distància del CNLTE mantenen els serveis d'atenció a l'usuari tradicionals (les tutories presencials dos cops per setmana, la possibilitat de presentar els exercicis en paper i l'atenció telefònica).


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes