25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 13 de juliol de 2009

El Voluntariat per la llengua del Maresme tanca la temporada amb una festa a Teià

Es va crear un bon clima de convivència entre persones de procedència cultural diferent

L'Oficina de Català de Teià ha organitzat, aquesta temporada, la festa de cloenda del Voluntariat per la llengua a la comarca. El jardí de Ca la Cecília va acollir la trentena de participants, en el marc incomparable d'una casa senyorial dels anys trenta.
El Voluntariat per la llengua del Maresme tanca la temporada amb una festa a Teià

Tothom va portar un plat per a tastar

Cada participant va col·laborar a la festa aportant al sopar aquell plat que cuinava més bé. Així l'àpat va ser divers, i vam poder tastar des d'un estofat flamenc, a una empanada gallega, unes lioneses amb crema de musclos, un pollastre amb espècies o un cuscús.

A l'acte hi va ser present la regidora d'Ensenyament, Emma Peiró, que va obsequiar els assistents amb el llibre Dels treballs de les dones i altres històries. A més, voluntaris i aprenents van rebre el diploma de col·laboració al programa, i van poder explicar les seves experiències enriquidores davant dels altres.

La festa es va tancar amb música, i van sonar cançons en quítxua, en basc, en flamenc, en castellà, en anglès i en català. També la música clàssica va tenir el seu espai,quan un aprenent va interpretar a la guitarra El concert d'Aranjuez. La generositat de tots els participants va afavorir un clima de convivència exemplar.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes