25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 13 de juliol de 2009

Nou establiment col·laborador amb el programa Voluntariat per la llengua de Sant Boi de Llobregat

Herbes i coses col·labora amb el Voluntariat per la llengua.

L'establiment comercial Herbes i coses (c. Bonaventura Aribau, 69) ha signat un  acord de col·laboració amb el CNL Eramprunyà per promoure el programa Voluntariat per la llengua com a establiment col·laborador.   

Nou establiment col·laborador amb el programa Voluntariat per la llengua de Sant Boi de Llobregat
El Servei Local de Català (SLC) de Sant Boi de Llobregat ha organitzat fins ara set edicions del programa Voluntariat per la llengua i compta amb la col·laboració de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany, Òmnium Cultural Baix Llobregat, la Fundació Marianao, la Fundació Fias i l'associació Jaume I per a la difusió del programa.
També compta amb la col·laboració de diversos establiments comercials: Cibercafè Cal Ninyo, Corner Football, Cortinatges Puig, El cafè de les arts, Estudi Sant Boi Molí Vell, Ferreteria Marex, Llibreria La Plana, Òptica Marianao, Papereria Isart, Puber Sports Base, Terramar, Tot regal  i Tot Natura. Aquests establiments s'identifiquen amb un adhesiu i es comprometen a atendre en català les persones que participen en el programa amb la finalitat de crear  un espai on puguin practicar el català.
Els establiments comercials que desitgin adherir-se al programa Voluntariat per la llengua han de lliurar emplenada al SLC de Sant Boi de Llobregat la fitxa que adjuntem.   
Per a més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb el SLC.

Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes