25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 10 de juliol de 2009

Cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua a Sant Vicenç dels Horts

Cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua a Sant Vicenç dels Horts

El dijous 2 de juliol, al teatre del Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts, el Servei de Català de Sant Vicenç dels Horts va organitzar l’acte de cloenda dels cursos de català 2008-2009 i de la 7a edició del Voluntariat per la llengua que va comptar amb la presència del 1r tinent d’Alcaldia, Carlos Cháfer Castilla i la directora del CNL Ca n’Ametller, Imma Pagès. Es van lliurar als alumnes els certificats dels cursos presencials i dels cursos a distància, així com també els diplomes dels voluntaris i aprenents participants en el programa del Voluntariat per la llengua.

Durant l’acte es van poder sentir els testimonis de Montserrat Creus, Conxita Garrido, Concepción Gómez, Nawal Eddars i Cristina Piqué, alumnes, voluntaris i aprenents tots ells, que van compartir amb la resta d’assistents les seves experiències en l’aprenentatge i ús de la llengua catalana.

En total, 627 alumnes han acabat el curs i 32 parelles i 4 trios han format part de la 7a edició del Voluntariat per la llengua a Sant Vicenç dels Horts. 


 


Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes