25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 9 de juliol de 2009

'1/4 de català' tanca la desena temporada a Tarragona Ràdio amb el programa 300

Els tres darrers programes han fet un resum dels 10 anys en antena i han regalat un disc recopilatori

1/4 de català, el programa dedicat a l'actualitat de la llengua catalana i del CNL de Tarragona a l'emissora municipal Tarragona Ràdio, ha tancat la desena temporada en antena amb el programa número 300 i tres programes especials.

'1/4 de català' tanca la desena temporada a Tarragona Ràdio amb el programa 300

Els tres darrers programes de la temporada, corresponents al mes de juny han tingut un format especial amb una secció dedicada a recordar com ha evolucionat el programa des dels seus inicis (programa 298), les seccions especials que han anat canviat al llarg de les 10 temporades (programa 299) o les entrevistes i convidats que han passat per 1/4 de català (programa 300).

En aquests programes especials s'han regalat, al primer oient que ha trucat, lots de productes del CNL amb materials de "Voluntariat per la llengua", punts de llibre, pins i adhesius, l'última samarreta de la campanya de la Queta i, en cada programa, el disc "18 moments musicals", una tria de les cançons que han sonat al programa durant aquesta darrera temporada.

Entrevistes

El programa número 300 ha tingut una durada especial de tres quarts d'hora i tres convidats: Josep M. Llort, oient habitual del programa, conegut com a concursant del programa televisiu Bocamoll, en el qual va batre uns quants rècords amb el seu company Antoni, i que va ser convidat al programa número 300 del concurs televisiu.

Els altres dos convidats van ser Matthew Tree i Màrius Serra, dos escriptors que ja van ser entrevistats des d'1/4 de català quan van venir a fer conferències al CNL de Tarragona i per això des del magazín lingüístic vam voler tornar-los a entrevistar en aquest programa especial.


SLC de Tarragona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes