25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 9 de juliol de 2009

'Fem anar la llengua' va cloure la temporada la setmana de Sant Joan

El programa que parla sobre la llengua catalana des de les emissores del Baix Penedès va emetre un especial resum de la temporada

El programa Fem anar la llengua s’ha emès a totes les ràdios locals del Baix Penedès i ha tancat la temporada d’enguany amb un programa especial la setmana de Sant Joan.

'Fem anar la llengua' va cloure la temporada la setmana de Sant Joan

Durant trenta-cinc programes d’ençà del setembre del 2008, Fem anar la llengua, un programa del Consorci per a la Normalització Lingüística que gira entorn de la llengua catalana, ha comptat amb nombrosos convidats tant del Baix Penedès com de la resta del domini lingüístic per tractar temes molt diversos.

En el transcurs del programa s’ha parlat tant de figures i institucions cabdals per al català com de qüestions més quotidianes i de vocabulari específic de la nostra comarca. I això sense deixar de banda algunes llengües veïnes, com l’occità o l’àrab.

El programa ha estat un excel·lent altaveu dels alumnes dels cursos de català per a adults del Baix Penedès, que han pogut explicar què feien a classe i les motivacions que tenien, i també dels participants en el “Voluntariat per la llengua”, que han il·lustrat les seves trobades.

Alhora, s’han donat a conèixer múltiples llocs web, bé siguin de recursos o d’informació general lligada amb la llengua, i desenes de notícies relacionades amb el català. A més a més, s’ha donat sortida a la música dels grups de la comarca que s’hi han mostrat interessats.

L’equip de tècnics del Consorci per a la Normalització Lingüística que han fet possible el programa vol donar les gràcies a Calafell Ràdio, que s’ha encarregat de la producció tècnica, i a totes les ràdios del Baix Penedès (l’Arboç, Bellvei, Calafell, Cunit i el Vendrell), que, des d’un principi, es van mostrar interessades en el projecte i que han ajudat a tirar-lo endavant.


SCC Baix Penedès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes