25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 3 de juliol de 2009

El concurs dels mercats municipals tarragonins 'Si l'encerto, l'endevino' ja té guanyadors

La llista de premiats es dóna a conèixer a tavés d''El matí de Tarragona Ràdio"

Ja s’han donat a conèixer els noms dels premiats al concurs lingüístic “Si l’encerto, l’endevino”, que s’ha dut a terme durant tot el mes de juny al Mercat Central de Tarragona i al Mercat de Torreforta.

El concurs dels mercats municipals tarragonins 'Si l'encerto, l'endevino' ja té guanyadors

Per participar-hi s’havien de contestar 8 preguntes sobre vocabulari i expressions pròpies del mercat. Les 20 persones premiades, 10 per a cada mercat, han sortit escollides per sorteig entre tots els encertants. En total, hi han participat més de 1.500 persones.

La llista de premiats s'ha fet pública al programa de l'emissora local "El matí de Tarragona Ràdio", en què han participat la directora del CNL de Tarragona, Rosa M. Ibarz, i el regidor de Promoció Econòmica i president d'Espimsa

Sergi de los Rios, conseller de Promoció Econòmica i president d’ESPIMSA, ha recordat l’aposta de l’Ajuntament de Tarragona per la llengua catalana i ha destacat que campanyes com aquesta serveixen no tan sols per dinamitzar el comerç sinó també per fer ciutat i per fer barri, en el cas de Torreforta.

Rosa Rossell, consellera de Política Lingüística i presidenta del CNL de Tarragona, ha destacat l’elevat nombre de persones que han emplenat les butlletes i ha agraït molt especialment la col·laboració de les associacions de venedors, que, per la seva banda, han fet també un bon balanç global de la campanya.

“Si l’encerto, l’endevino” ha estat una iniciativa del Servei de Política Lingüística municipal i del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, que ha rebut el suport d’ESPIMSA, de l’Associació de Venedors del Mercat Central i de l’Associació de Venedors del Mercat de Torreforta.

Els guanyadors poden passar a recollir el premi pel Servei de Política Lingüística de l'Ajuntament de Tarragona (c/ Cavallers, 14).

Llista de guanyadors

Mercat Central de Tarragona

 
Rafaela Muntané
M. Teresa Ratera
Leticia Erdes
Maria Ossó
Eva Cobo
Juan José Bacero
Mercè Ortega
Pepi Ripoll
Angelina Boronat
Josep Anton Marín
 
Mercat de Torreforta
 
Ana Bujaldón
Paqui Gutiérrez
Rosario Rodríguez
Raquel Rodríguez
Arturo Martínez
Yolanda García
Núria Farré
Mònica Brull
José A. de Carvallio
Joieria-rellotgeria Feijó, de Torreforta

SPLAT -SLC de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes