25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 26 de juny de 2009

Signatura d’un acord entre el Voluntariat per la llengua i la Cambra de Comerç de Sabadell

L’entitat sabadellenca aposta per la promoció i la difusió de la tasca de les parelles lingüístiques

Signatura d’un acord entre el Voluntariat per la llengua i la Cambra de Comerç de Sabadell

El dijous 25 de juny va tenir lloc la formalització de la col•laboració entre el programa Voluntariat per la llengua i la Cambra de Comerç de Sabadell. L’acte de signatura de l’acord va anar a càrrec de la presidenta del Consell del CNL de Sabadell, Montserrat Capdevila, i del president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Antoni M. Brunet.

Amb la signatura de l’acord de col•laboració, l’entitat sabadellenca farà un pas més en la tasca per la integració lingüística de comerciants i empresaris, i agafarà el compromís d’informar i difondre entre membres i associats el programa Voluntariat per la llengua.

L’adhesió de la Cambra de Comerç de Sabadell al Voluntariat per la llengua suposa un nou impuls a la labor de les persones que participen en el programa com a parelles lingüístiques, i exemplifica el suport cada cop més gran que està rebent per part de la societat civil de la ciutat.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

L’any 2008, a tot Catalunya es van formar 8.969 parelles, 525 de les quals van ser al CNL de Sabadell.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes