25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 25 de juny de 2009

Cloenda dels cursos de català 08-09 i de la 9a edició del Voluntariat per la llengua

Cloenda dels cursos de català 08-09 i de la 9a edició del Voluntariat per la llengua

Pati de Ca n'Ametller

Organitzada pel Servei Local de Català de Molins de Rei, el passat 18 de juny va tenir lloc al pati de Ca n’Ametller la cloenda dels cursos de català 08-09 i de la 9a edició del Voluntariat per la llengua, amb una gran assistència de públic.

L’acte va començar amb els parlaments de la directora del Centre de Normalització Lingüística Ca n’Ametller, la Sra. Imma Pagès; el president del Consell de Centre del CNL Ca n’Ametller i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Molins de Rei, el Sr. Víctor Puntas; el secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, el Sr. Bernat Joan, i l’alcalde de Molins de Rei, el Sr. Ivan Arcas.

A continuació va tenir lloc el lliurament dels certificats de manera nominal a cada un dels alumnes dels cursos de català d’enguany. En total, hi havia 12 grups de 6 nivells diferents i 245 alumnes. En acabar, es va lliurar, per parelles, el certificat d’agraïment als participants a la novena edició del programa Voluntariat per la llengua, que va començar al mes d’abril i acabarà ara, al mes de juliol. Malgrat que a l’acte no hi era tothom, han estat 55 les parelles i 3 els trios que s’han estat trobant al llarg de les 10 hores de conversa a què es comprometen.

Jordina Biosca va protagonitzar la part final de l’acte, amb l’explicació de dues rondalles: una sobre la torre de Babel i l’expansió de les llengües, i una altra originària de Nigèria. Un petit refrigeri va cloure la trobada, a la qual van assistir més de 250 persones.
 


Servei Local de Català de Molins de Rei

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes