25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 25 de juny de 2009

Cloenda dels cursos de català a Sant Andreu de la Barca

Cloenda dels cursos de català a Sant Andreu de la Barca

El dia 16 de juny va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca l’acte de cloenda dels cursos de català per a adults. L’acte va estar presidit per l’alcalde, M. Enric Llorca i Ibáñez, acompanyat de la regidora d’Educació M. Antonia Borbón i dels regidors José María Roque Rodríguez, Maite Ortega Pérez i Francesc Delgado Comajuncosas.

Imma Pagès, directora del Centre de Normalització Lingüística va donar dades sobre els alumnes inscrits als cursos i en va destacar l’increment tant dels nivells de les persones que comencen a aprendre català com dels nivells que s’ofereixen a les persones que ja són catalanoparlants. En aquest darrer cas, cal destacar el nivell intermedi que s’ha pogut oferir desdoblat i la consolidació del nivell de suficiència.

A continuació, l’alcalde, va agrair l’esforç fet i l’interès manifest de tots els alumnes per aprendre la llengua i va animar a mantenir-la, transmetre-la i practicar-la tant als nous catalanoparlants com als que ja ho són. Tot seguit, els 140 alumnes assistents, acompanyats de familiars i amics van recollir els diferents títols des del nivell inicial fins al de suficiència.
 


Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes