25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 18 de juny de 2009

Èxit de participació en la cloenda dels cursos de català per a adults i del Voluntariat per la llengua a Rubí

Gairebé 200 persones es van trobar dimarts dia 16 de juny a l’Ateneu de Rubí, per celebrar el final dels cursos de català per a adults i de la 10a edició del Voluntariat per la llengua.

Primer es va fer la cloenda de les parelles lingüístiques. Tant aprenents com voluntaris van valorar l’experiència molt positivament i es van recollir diverses propostes per a l’agenda de les activitats, que promouen el coneixement de l’entorn i impliquen les entitats locals en el programa. Generalment, tothom va manifestar la intenció de continuar en el programa en la propera edició.

A continuació, la rondallaire Elisabeth Ulibarri i el guitarrista Paco Peñaranda van oferir una sessió de contes per a adults que va fer embadalir el públic. Contes de passió i desig, de secrets inconfessables i misteris indesxifrables van ser l’excusa per introduir, de manera ben entenedora, la lectura d’un extracte de l’obra de Joan Salvat-Papasseit.

Després del recital es van sortejar 3 lots de llibres entre l’alumnat i les parelles lingüístiques que havien participat en la llumineta d’estiu. Per cert, per la informació que en tenim, la paraula llumineta, que vol dir rifa, és una paraula autòctona del Vallès. Finalment, es va oferir sopar a tots els assistents: un pa amb tomàquet, elaborat pel personal de Servei de Català, i unes pastetes dolces que van posar un punt final ben dolç a un any de molta feina.

Que tingueu un molt bon estiu!

 

Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes