25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 26 de setembre de 2019

Torna la col·laboració del CNL de Tarragona a la ràdio

Els serveis de Tarragona i de Calafell participaran als programes de matí de les emissores municipals Calafell Ràdio i Tarragona Ràdio amb un espai per difondre les notícies del CNL i per fer sensibilització lingüística

Torna la col·laboració del CNL de Tarragona a la ràdio

A Tarragona Ràdio, es participarà per tercer any consecturiu amb l'espai "Què hi ha de nou?" per explicar les activitats del Servei Local de Tarragona en l'àmbit de l'ensenyament, la promoció de l'ús, el Voluntariat per la Llengua, etc. I finalitzarà amb el comentari d'algun mot o expressió d'actualitat. L'espai s'emetrà cada tercer dimecres de mes, cap a les 12.10 h, i tindrà una durada d'uns 20 minuts.

Per altra banda, a Calafell Ràdio l'espai de català tindrà lloc cada dijous, a les 10.30 h, i consistirà en un comentari de mots i expressions que apareixen en una cançó en català, a més de repassar notícies d'actualitat relacionades amb la llengua. A més, cada mes hi participaran usuaris de l'Oficina, com alumnes, parelles lingüístiques, participants a les tertúlies i clubs de lectura, etc.

La participació en aquests mitjans compleix l'objectiu de difondre les activitats del CNL i, a la vegada, el de promoure l'ús del català i la conscienciació lingüística.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter