25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 30 de maig de 2009

El Servei de Català de l'Alt Camp premia el Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp

L'XI Premi a la NL de la comarca es va lliurar el darrer dissabte de maig

L'onzè Premi a la Normalització Lingüística en l'àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp, que ha guanyat el Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp, es va lliurar el darrer dissabte de maig, durant la Nit de Premis de Valls.

El Servei de Català de l'Alt Camp premia el Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp

Maria Morató, propietària del Celler Mas Vicenç, rep el Premi de mans de Jesús Aubia

El Celler Mas Vicenç el dirigeix l’enòleg Vicenç Ferré i produeix vi negre de les varietats ull de llebre i cabernet sauvignon i vi blanc de les varietats macabeu i muscat de Frontignan, ambdós de la Denominació d’Origen Tarragona. El celler també ofereix visites comentades, tast de vins, a banda de la venda directa dels seus productes.

 

Nit de Premis

El Premi a la Normalització Lingüística en l’Àmbit Socioeconòmic de l’Alt Camp es va lliurar a Celler Mas Vicenç en el decurs de la Nit de Premis que es va portar a terme al Centre Cultural de Valls, una vetllada a la qual van assistir unes tres-centes persones i que va comptar amb la presència de diverses autoritats, entre les quals la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli; el vicepresident de la Diputació, Joaquim Nin; les diputades al Parlament, Núria Segú i Dolors Batalla; el director territorial de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat a Tarragona, Adam Manyé; la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Carme Mansilla, i l'alcalde de Valls, Joan Batet, entre altres.

Maria Morató, propietària de Celler Mas Vicenç, va rebre de mans de Jesús Aubia, representant del Consell Comarcal de l’Alt Camp al consell de centre del CNLT, un diploma expedit pel Consorci per a la Normalització Lingüística i una escultura de l'artista Gabriel Duch, membre de l'Associació d’Artesans de l’Alt Camp, entitat que col·labora en l’organització del Premi.

El jurat, format per persones representatives del món socioeconòmic de l'Alt Camp, va decidir atorgar el Premi a Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp, per considerar que l’esmentada empresa ha apostat des de la seva creació per l’ús habitual i normal del català en les seves activitats i per etiquetar els seus productes en la nostra llengua, dos dels aspectes que contemplen les bases del Premi

Les empreses i comerços que han estat distingits amb aquest Premi són els següents: Patates Palau. Valls (1999), Cafès Líder. Valls (2000), Cooperativa Agrícola de Vila-rodona (2001), Calçats Cliben, SA. Valls (2002), Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Valls (2003), Hipermercat Esclat. Valls (2004), Morera Cinc, SL. Valls (2005), Fruita Fresca. Valls (2006), Reclams. Artur Vives, SA. Valls (2007) i Cooperativa Agrícola de Bràfim (2008).

 

 

 


SCC de l'Alt Camp

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes