25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 13 de juny de 2009

Acte de cloenda dels cursos de català a Tortosa i el Baix Ebre

L'1 de juliol va tindre lloc a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre l'acte de cloenda dels cursos de català per a adults 2008-2009 del Consorci per a la Normalització Lingüística impartits a la ciutat de Tortosa i a la comarca del Baix Ebre.

Acte de cloenda dels cursos de català a Tortosa i el Baix Ebre

Una imatge del final de curs d'enguany.

Durant l'acte es va lliurar un centenar de certificats a l'alumnat que ha cursat nivells oficials de llengua catalana i cursos de català a distància durant el tercer trimestre. També es van fer reconeixements als que han obtingut millors qualificacions en cada nivell d’aprenentatge.

Les dades provisionals indiquen que durant el període 2008-2009 es van impartir vuitanta cursos presencials de català per a adults a Tortosa, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, Deltebre i Roquetes, i es va superar en conjunt la xifra de 2.000 inscripcions d'alumnat.

Prèviament a l’acte de final de curs va tindre lloc una reunió ordinària del Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, òrgan integrat per totes les institucions consorciades al territori (la Generalitat, l’Ajuntament de Tortosa i els quatre consells comarcals ebrencs). En el decurs de la sessió, que també es va celebrar a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre,es va aprovar el projecte d’activitats del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre del present exercici.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes