25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 11 de juny de 2009

Calendari d'inscripció als cursos de setembre 2009

Inscripció del primer trimestre del curs 2009/2010

A partir del proper 9 de setembre el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona obrirà el període d'inscripció als cursos de català del primer trimestre (octubre-desembre) de l'any acadèmic 2009/2010. Els cursos començaran entre el dies 28 i 29 de setembre.

Calendari d'inscripció als cursos de setembre 2009

Tots els nivells

 • El manual de cursos, amb l'oferta detallada d'horaris i llocs, es podrà consultar a partir del 8 de setembre a www.cpnl.cat o a qualsevol delegació del CNL de Barcelona, de 9 a 14 h. A partir del 16 de setembre també es podrà consultar el manual presencialment a les delegacions a la tarda, de 16 a 17.30 h.

 • Recordem que els cursos modulars dels nivells elemental, intermedi i de suficiència són trimestrals (també hi ha altres modalitats de durada inferior a tres mesos).

 

Calendari d'inscripcions

Nivell

TORN PREFERENT

(antics alumnes)

TORN GENERAL

(nous alumnes)

E1 i BE

A partir del 9 de setembre

del 09/09 al 15/09 de 9 a 13 h; a partir del 16/9 de 9 a 13 i de 16 a 17.30 h

A partir del 9 de setembre

del 09/09 al 15/09 de 9 a 13 h; a partir del 16/9 de 9 a 13 i de 16 a 17.30 h

I1, I2, I3, II

 17 setembre

de 9 a 13 i de 16 a 17.30 h

22 setembre

de 9 a 13 i de 16 a 17.30 h

E2, E3, CE, S1, S2, S3, SS

16 setembre

de 9 a 13 i de 16 a 17.30 h

21 setembre

de 9 a 13 i de 16 a 17.30 h

Repesca: Fins a l’inici de curs, segons places lliures disponibles

 

Les places s'adjudiquen per ordre d'arribada al punt d'inscripció. 

La inscripció als cursos del CNL Barcelona es du a terme simultàniament des de 9 punts diferents situats arreu de la ciutat, que corresponen a les delegacions que el Centre té a cadascun dels districtes. Per aquest motiu les places disponibles en alguns nivells es poden exhaurir en poca estona.

Les llistes d'espera que es generin després de la inscripció només són vàlides per al període de matrícula vigent. Només seran avisades aquelles persones inscrites a la llista d'espera que puguin incorporar-se al curs pel qual estan esperant. En el cas que no es rebi aquest avís, voldrà dir que no hi ha places disponibles en el curs desitjat.

Informació nous alumnes

Els nous alumnes han de fer una prova de nivell per a la qual podran reservar hora trucant a partir del proper 2 de setembre a qualsevol delegació territorial. Al final de la prova l'interessat rebrà la corresponent acreditació de nivell que haurà de presentar obligatòriament en el moment de formalitzar la inscripció. Els nous alumnes que acreditin un nivell de català (aportant la documentació corresponent) podran accedir al nivell immediatament superior a l'acreditat.

Per saber el procediment d'acreditació de les condicions acadèmiques, cal que consulteu a qualsevol institut d'ensenyament secundari, excepte si s'ha obtingut el títol de graduat en educació secundària en una escola d'adults; en aquest darrer cas, cal consultar a qualsevol escola d'adults.

Per accedir a un curs de nivell bàsic o elemental es pot demanar hora per fer una prova de nivell en qualsevol moment de l'any.

Requisits per a la inscripció

 • Document oficial d'identificació (NIF, NIE o passaport)
 • Els antics alumnes han de portar la butlleta de final de curs
 • Els nous alumnes han de portar la butlleta resultant de la prova de nivell

Amb aquests documents pot fer la inscripció una altra persona.
Cada persona podrà fer com a màxim dues inscripcions.

Reducció de preu
Per accedir a la reducció de preu dels cursos s'ha de presentar fotocòpia d'algun dels següents documents, segons cada cas:

 • Carnet actualitzat de família nombrosa / Carnet de pensionista o de jubilat
 • Aturats: document actualitzat que acrediti la situació d'atur
  • Certificat de demanda + atur de l'OTG o
  • Informe de situació actual de la Tresoreria de la Seguretat Social o
  • Certificat negatiu d'alta a la Seguretat Social, o bé
  • Comprovant bancari de percepció de subsidi d'atur o de PIRMI

Nivell bàsic: inscripció continuada

Recordem que la inscripció als cursos gratuïts de nivells B1, B2, B3 i CB és continuada també durant els mesos de juliol, agost i setembre a l'Espai Llengua i Cultura (c. Avinyó, 52) de 9 a 21 h de dilluns a divendres ide 9 a 14 h els dissabtes (excepte del 15 de juny al 15 de setembre).

La inscripció a aquests nivells també és continuada a les delegacions territorials del CNL de Barcelona de dilluns a divendres de 9 a 14 h, des del 16 de juny i durant els mesos de juliol i setembre (a partir del 16 de setembre de 9 a 13 h i de 16 a 17.30 h de dilluns a dijous; divendres de 9 a 14 h).

 

Inscripció continuada als cursos a distància CB, BE i CE

La inscripció als següents cursos a distància: Curs bàsic (CB), Curs bàsic-elemental (BE) i Curs elemental (CE) és continuada en els Serveis d'Autoaprenentatge i Formació a Distància (SAFD) del c. Marina, 343 i del c. Mallorca, 115. L'horari d'atenció al públic d'ambdós centres és de dilluns a dijous de 9 a 21 h i divendres de 9 a 14 h. Del 17 de juliol al 31 d'agost el SAFD del c. Mallorca és tancat.

 

Més informació sobre l'oferta de cursos per nivells i les modalitats d'aprenentatge


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes